5 Mayıs 2010 Çarşamba

Şekiller Yapbozu


Parçala-birleştir oyuncağı diyoruz biz. Annem, ben uyurken yine neler planlamış, yapacakmış ki; buna izin vermedim :)


Uyandım ve oyuncağımızın yapımına ben de dahil oldum. 

 
Önce yatak örtüsü kartonumuz ile başka bir oluklu kartonu aldık. Karton üzerine geometrik şekilleri çizdik, maket bıçağıyla kestik.


Diğer kartonu aldık ve boş kalan geometrik şekiller üzerine renkli kartonlar yapıştırdık. Üzerine diğer kartonu yerleştirdik. Yuvalarındaki renklere uygun olarak, birleştirilip ayrılacak parçalar kesildi.


Tüm karton kalıplar ve parçalar, bantla bantlandı. Tutup yerleştirmede zorlanılmasın diye bir tutacak düşündü annem ve perde düğmesi buldu. 


Düğme deliği gibi delikler, ısıtılmış şiş ile delindi. Bu düğmeler, iğne iplik ile, küçük parçalarla dikildi. Vee parçala birleştir oyuncağımız hazır!

Selda - asyaselda

5 yorum:

Işıl dedi ki...

ÇOK BEGENDIM BLOGUNU FAYDALANACAGIM MUTLAKA

ElfAna dedi ki...

Tesekkur ederim Isıl

Adsız dedi ki...

perde düğmesi fikrine bayıldım .buaralar bu oyuncağı yapmak için fırsat kolluyor ancak plastik raptiyeler olmadığı için kırtasiyeye gideceğim günü bekliyordum.tam işime yarayacak fikir sizden geldi teşekkürler :)

smyye-43 dedi ki...

bnde böyle birşeyi sınıfım için planlamıştım ama şu perde düğmeleri aklıma gelmemişti gerçekten şahane fikir :)

Esenyurt Midea Klima Servisi dedi ki...

Firmamız Esenyurt Midea Klima Servisi hizmetlerinin yanında tüm İstanbul’a hizmet sunmaktadır. Güzel şehrimiz İstanbul’un neresinde olursanız olun bizi arayarak yetkili servis çağırabilirsiniz. Esenyurt Midea Klima servisi güvencesiyle kaliteli ve güvenilir hizmet almak, tüm klimalarınızın tamirini uzman teknisyenler tarafından yaptırmak için bizi aramalısınız.

Midea Yetkili servis olmanın getirdiği bilinç ve sorumluluklarla çalışmakta ve midea kalitesinden asla taviz vermemekteyiz. Tüm işlemlerimizde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve arızalarda kalıcı tamirler yaparak müşteri çıkarlarını korumak ilk hedefimizdir. Müşteri portföyümüzü iş ve işçilik kalitemizden memnun olan müşteri tavsiyeleriyle artırmakta olan firmamız profesyonel teknisyenleri ile Esenyurt Midea klima servisi hizmetleri vermektedir.

Yorum Gönder

Bunu seven anneler