19 Nisan 2010 Pazartesi

Civcivler ve besik

-Anneciğim, anneciğim
-Efendim:)
-İpin var mı?
-Var var:)
-Minik gözlerin var mı?
-Var var
-Eeee, ne duruyorsun? Civciv yapsana, civciv yapsana:))

Herkesin bildiği, yünden ponpon yapımı ile sevimli civcivler.


Bir oluklu karton harikası daha beşik.

Selda - Asyaselda

2 yorum:

Gamze dedi ki...

civcivler harika olmuş, elinize sağlık:))

Esenler Midea Klima Servisi dedi ki...

Esenler Midea Klima Servisi olarak tüm personelimizi firmamızın uzun yıllar sektördeki tecrübesinden edindiğimiz bilgi ile günümüzün teknoloji bilgisini harmanlayarak özel olarak yetiştiriyoruz. Uzman Esenler Midea klima yetkili servisi teknikerleri ile satış montaj bakım ve onarım alanlarında yanınızdayız. yetkili servis güvencesiyle hizmet almak, midea klimanızı güvenilir teknikerlere teslim etmek için bizi arayın.
Esenler midea klima servisi olarak yaptığımız tüm iş ve işlemlerde yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyerek ve müşterilerimizin klimalarını uzunca yıllar kullanmasını sağlamak amacıyla uzman olan personelimizle özenle çalışıyoruz.

Firmamız Esenler Midea Klima Servisi hizmetlerinin yanında tüm İstanbul’a hizmet sunmaktadır. Güzel şehrimiz İstanbul’un neresinde olursanız olun bizi arayarak yetkili servis çağırabilirsiniz. Esenler Midea Klima servisi güvencesiyle kaliteli ve güvenilir hizmet almak, tüm klimalarınızın tamirini uzman teknisyenler tarafından yaptırmak için bizi aramalısınız.

Midea Yetkili servis olmanın getirdiği bilinç ve sorumluluklarla çalışmakta ve midea kalitesinden asla taviz vermemekteyiz. Tüm işlemlerimizde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve arızalarda kalıcı tamirler yaparak müşteri çıkarlarını korumak ilk hedefimizdir. Müşteri portföyümüzü iş ve işçilik kalitemizden memnun olan müşteri tavsiyeleriyle artırmakta olan firmamız profesyonel teknisyenleri ile Esenler Midea servisi hizmetleri vermektedir.

Yorum Gönder

Bunu seven anneler