30 Nisan 2010 Cuma

Giyinme çerçeveleri



Ege' nin annesi - Bir Ege Masalı

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuşlar, elinize sağlık. Çerçeve olarak kullandıklarınız nedir?
Nil

Gamze dedi ki...

Nil, çok teşekkürler,

Çerçeve olarak üst ve alt kısma aynı boyda yanları delinmiş çıta, yan kısımlara ise ahşap çubuk kullandım.

ZeyneP dedi ki...

Mükemmel mükemmel!!! Çok feci fena bayıldım :D
Gülbilge büyürken sizin yaptıklarınızdan büyük ölçüde yararlanacağım. Çok teşekkürler.

Kadriye Öztürk dedi ki...

Merhaba,
yaptiklairnizi cok begendim, kumas olarak ne kullandiniz acaba? Cok tesekkurler,

Beylikdüzü Midea Klima Servisi dedi ki...

Beylikdüzü midea klima servisi olarak yaptığımız tüm iş ve işlemlerde yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyerek ve müşterilerimizin klimalarını uzunca yıllar kullanmasını sağlamak amacıyla uzman olan personelimizle özenle çalışıyoruz.

Firmamız Beylikdüzü Midea Klima Servisi hizmetlerinin yanında tüm İstanbul’a hizmet sunmaktadır. Güzel şehrimiz İstanbul’un neresinde olursanız olun bizi arayarak yetkili servis çağırabilirsiniz. Beylikdüzü Midea Klima servisi güvencesiyle kaliteli ve güvenilir hizmet almak, tüm klimalarınızın tamirini uzman teknisyenler tarafından yaptırmak için bizi aramalısınız.

Midea Yetkili servis olmanın getirdiği bilinç ve sorumluluklarla çalışmakta ve midea kalitesinden asla taviz vermemekteyiz. Tüm işlemlerimizde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve arızalarda kalıcı tamirler yaparak müşteri çıkarlarını korumak ilk hedefimizdir. Müşteri portföyümüzü iş ve işçilik kalitemizden memnun olan müşteri tavsiyeleriyle artırmakta olan firmamız profesyonel teknisyenleri ile Beylikdüzü Midea klima servisi hizmetleri vermektedir.

Yorum Gönder

Bunu seven anneler