17 Mayıs 2010 Pazartesi

Doğum günü süslemeleri

Yakın bir arkadaşımın 3 yaşına girecek oğlunun doğum günü için hazırladığımız kurabiyeler. Kalıplarla ağaç, ayı, tavşan gibi şekiller oluşturup bonibonlarla süsledik. Pişince sıcakken çubuklara geçirdik, soğuyunca da poşetleyip kurdele ile bağladık.



Bunlar da kızımın ilk doğumgünü için hazırladığım 1 yaş şekerleri. Figürleri hazır alıp cibinlik tülüne sardığım lavantalara silikonla yapıştırdım. Figürler mıknatıslı olduğu için buzdolabı süsü olarak kullanılabilir. Sepeti de anneannesi kapladı, annesi süsledi. Şekerlerini bu sepette ikram ettik misafirlere. 



 Füsun - Defne Yaprağı

1 yorum:

General Klima dedi ki...

General Klima yetkili servisi olan firmamız, General klima satışı, bakımı - onarımı ve montajında profesyonel hizmetler sunar. Profesyonel teknik personelimiz ile yetkili servisi olduğumuz General Klima kalitesinden taviz vermeden uygun fiyatlara hizmetler sunmaktayız. Sektörde geçirilen uzun senelerin verdiği bilgi ve tecrübeyle Japon iklimlendirme markası General'in uzmanlığıyla birleştirerek yüksek kullanıcı memnuniyeti sağlayarak profesyonel servis sunuyoruz. General'in sessizliğe ile ön plana çıkan klimalarından satın almak veya yetkili servis çağırmak için bizi aramalısınız. İstanbul Avrupa yakasında bulunan firmamız General‘in uzmanlığı ile servis hizmetleri ve satış konusunda her zaman yanınızda.

Yorum Gönder

Bunu seven anneler