31 Aralık 2012 Pazartesi

Mutlu Seneler


Kaynak: http://7428.net

3 yorum:

İKİ MELEK dedi ki...

merhaba, duvar şelalesini Konya da ki Şehtler müzesinde görmüştüm çok ilginçti 1 çeşme ile başlayıp çoğalıyor sonra tek çeşmeye düşüyor. ve hiç taşmadan akıyor.paylaşımlarınız için teşk.

Axis Capital Holdings Limited dedi ki...

Dikkat, kisisel islerinizi baslatmak için kredi almaya ihtiyaciniz var mi? biz% 3 faiz oraniyla kredi veririz, ilgileniyorsaniz lütfen simdi bu e-postayla bizimle iletisime geçin: finance_institute2015@outlook.com

Midea Klima Servisi dedi ki...

Midea Klima Servis görevini tüm istanbul genelinde yürüten firmamız yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyerek satış ve satış sonrası hizmetlerde yanınızdadır.
Midea Klima inver teknolojisinin üstün düşük enerji maliyetleri ile ev ve işyerlerinizde konforlu ve ferah ortamlar oluşturuyor. Midea klima uygun fiyat ve yüksek verimliliğe sahip olan Blanc serisi modelleri ile kullanıcılara avantajlı fırsatlar sunuyor. Ücretsiz montajı yetkili İstanbul Midea Klima Servisi olan firmamız tarafından yapılmaktadır. Üstün sık dokulu HD filtre ile daha iyi bir hava temizliği sağlayan Midea klima fabrikası insan sağlığına yönelik sürekli bir arge içerisindedir.

Yorum Gönder

Bunu seven anneler